Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

අඹ සහිත කොකනට් පුඩිං

Rating

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

0 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

12

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID පොඩි ටින් 1ක්
  • සිසිල් වතුර 187.5 ml
  • කෝන් පිටි 64g
  • MAGGI පිටිකළ පොල්කිරි 110g
  • ලුණු තේ හැඳි ½ක්
  • සැරසීම සඳහා :
  • ඉදුණු නැවුම් අඹ ගෙඩි (කපාගත්) ගෙඩි 1ක්
  • ටෝස්ට් කළ පොල් කෝප්ප1/4ක්

පෝෂණ තොරතුරු

  • ශක්තිය : 209.3 kcal
  • කාබොහයිඩ්‍රේට් : 29.0 g
  • ප්‍රෝටීන් : 3.2 g
  • මේදය : 8.9 g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
සිසිල් වතුර හා කෝන් පිටි සාස්පානක දමා හොඳින් දියකරන්න. එයට MAGGI පොල්කිරි, MILKMAID සහ ලුණු මිශ්‍රකර ගන්න.
පියවර 2
මද ගින්නේ උතුරන තෙක් හැඳිගාන්න. ගින්දර අඩුකර තවත් මිනිත්තුවක් පමණ පිසගන්න. ලිපෙන් ඉවත්කර අතුරුපස දීසියකට දමාගන්න. සම්පූර්ණයෙන් නිවාගෙන ආවරණය කර ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 3
පිළිගැන්වීමට දීසිය පුරාවට සමානව අඹ කැබලි අතුරාගන්න. ටෝස්ට් පොල් සමානව අතුරාගන්න.

පෝෂණ කරුණු

අඹ බෙහෙවින් කෙඳි සහිත, විටමින් C සහ විටමින් A සපිරි පලතුරකි. උපදෙස් පොල් බැදීම සඳහා: මයික්‍රොවේව් උදුනට ඔරොත්තු දෙන දීසියකට පොල් දමා තුනී කරන්න. මයික්‍රොවේව් උදුන ‘High’ මට්ටමේ තබා විනාඩි 1 සිට 2ක් නැත හොත් පොල් ළා දුඹුරු පැහැ වන තෙක් බැද ගන්න. ගෑරුප්පුවක් භාවිත කරමින් සෑම ත්ත්පර 15කට ම වරක් එහා මෙහා පෙරළන්න.