කේක් වර්ග     
                    
                        කේක් තැටියෙන් කේක් ගෙඩියක් ඉවත් කරන විට කේක් තැටියේ ඇතුළත දාරය වටා පැලට් එකක් හෝ වටකුරු බටර් පිහියක්...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    පුඩිං     
                    
                        වටලප්පම් වැනි අතුරුපස වර්ග සාදා ගැනීම සඳහා හකුරු උණු කරන විට අඩු දැල්ලක් යටතේ එය කිරීමට...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    බීම වර්ග     
                    
                        කෝපි රසැති පාන වර්ග සාදන විට වරකට කෝපි ඉතා ස්වල්පයක් පමණක් ඊට එක් කරන්න...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    පයි සහ ටාර්ට් වර්ග     
                    
                        ඔබ පයි වර්ගය උදුනෙන් ඉවත් කර ගත් පසු පැය කිහිපයක් සිසිල් වීමට හරින්න...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    ටොෆි වර්ග     
                    
                        මිශ්රණය සම්පූර්ණයෙන් සිසිල් වීමට පෙර ටොෆි කෑලිවලට කපා ගන්න. එවිට ඔබට කදිමට කෑලි කපා ගත හැකි වේ...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    උත්සව සමයේ රස කෑම     
                    
                        කොකිස් හා කැවුම් වැනි අවුරුදු කෑම වර්ග බදින විට තෙලෙන් ඉවත් කර ගත් පසු අතිරේක...                    
                 
                
                    
                        
                    
                    පැණි රසැති කෑම     
                    
                        මෙරින්ගි සාදන විට පිරිසිදු, වියළි බඳුනක් යොදා ගන්න. බඳුන තෙල්වලින් තොර විය යුතු ය...