Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

ලේසි පහසු අන්නාසි පුඩිං

Rating
timer icon

15 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

30 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

8

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • මිල්ක්මේඩ් ලොකු ටින් 1
  • ජලය 510g
  • ජෙලටින් මේසහැඳි 3
  • හොඳින් කපාගත් අන්නාසි ගෙඩියක්
  • සීනි 100g
  • ලුණු 2g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
මිල්ක්මේඩ් සහ ජලය බඳුනකට දමා හොඳින් උණු කරගන්න
පියවර 2
ජෙලටින් මේසහැඳි 3කට උණු ජලය මේසහැඳි 1ක් දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න
පියවර 3
මිල්ක්මේඩ් මිශ්‍රණය ලිපේ තිබියදීම ජෙලටින් මිශ්‍රණය එකතු කරන්න
පියවර 4
උණු වූ පසු ලිපෙන් බාගෙන අච්චුවට වත් කරගන්න
පියවර 5
සිසිල් වෙන්නට හැර මිශ්‍රණය සවිවන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න
පියවර 6
කපාගත් අන්නාසි සමඟ සීනි සහ ලුණු මිශ්‍ර කර මද ගින්නේ පිසගනිමින් ස්ටුවක් සකසා ගන්න
පියවර 7
එය සකසා ගත් පසු ලිපෙන් බාගෙන සිසිල් වෙන්නට හරින්න
පියවර 8
අන්නාසි ස්ටූ එක පුඩිමේ උඩින් යොදා ශීතකරණයේ තබන්න

Shashikani

My favorite

oshadi

Testing

නිර්දේශිත වට්ටෝරු