Buy Now

තල අලුවා

Rating
timer icon

10 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

30 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

20

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID පොඩි ටින් 1ක්
  • වතුර ටින් 3/4ක්
  • සීනි 500g
  • අන්නාසි (කපාගත් හා ස්ටු කළ) 200g
  • කබලේ බැදගත් තල 150g
  • මාගරින් 45-50g
  • කපාගත් කජු 30g
  • ඉඟුරු දෝසි මේස හැඳි 3ක්
  • කරදමුංගු (තලාගත්) 6ක්
  • වැනිලා එසන්ස් මේස හැඳි 2ක්

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
සාස්පානකට MILKMAID, සීනි සහ වතුර මිශ්‍රකර උකුවන තෙක් පිසගන්න. අනතුරුව ස්ටු කළ අන්නාසි හා ඉඟුරු දෝසි එකතු කරන්න. තවත් මිනිත්තු කිහිපයක් වතුර වාෂ්ප වනතෙක්ම පිසගන්න.
පියවර 2
කබලේ බැදගත් තල, කරදමුංගු හා වැනිලා එසන්ස් 60g එකතු කරන්න. බෝලයක් පරිදි සෑදෙන තෙක් පිසගන්න..
පියවර 3
පෑන් එක ලිපෙන් ඉවත් කරගෙන මිශ්‍රණය පිඟානක් මත අතුරාගන්න. ඉතිරි තල මිශ්‍රණය මත අතුරාගන්න..
පියවර 4
දියමන්ති හැඩැති ලෙස කොටස් කපාගන්න.

පෝෂණ කරුණු

තල ඇට තඹ සපිරි ආහාරයකි, ඉතා හොඳ මැංගනීස් මූලාශ‍්‍රයකි, කැල්සියම් සහ යකඩ හා සින්ක් වැනි වෙනත් අත්‍යවශ්‍ය ඛනිජ වර්ග සපිරි පෝෂකයකි.

Piumi

Amazing recipe 😋

Rifna

Just one word:YUM! ❤️😋

Charith

My best choice

Rifna

Just one word:YUM!😋

Charith

Wow yummy

Waruna

Yummy

Dayathree

Yummy recipi

Kalpana

Yummy

Kalpana

Super

Kalpana

Delicious

Waruni

Yummy

Waruni

Super

Dayathree

Best one

Fathima

Fs

Vijitha

Best Recipe

නිර්දේශිත වට්ටෝරු