අපි ඒක හදමු
පියවර 1
ඩාක් චොක්ලට් තැටියකට දමා හොඳින් උණු කරගන්න
පියවර 2
වෙනත් ලොකු බඳුනක් ගෙන ඉලෙක්ට්රික් හෑන්ඩ් මික්සරය ආධාරයෙන් බිත්තර කහමද ලා පැහැයකට හැරෙන තුරු මිනිත්තු 2ක් පමණ බීට් කරගන්න
පියවර 3
බිත්තර කහමද මිශ්රණයට මිල්ක්මේඩ් එකතු කර හොඳින් බීට් කරන්න. ඉන්පසු උණු කරගත් චොක්ලට් ද ඊටම එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 4
හලාගත් පිටි චොක්ලට් මිශ්රණයට එකතු කර නැවතත් හොඳින් මිශ්ර (Fold) කරන්න
පියවර 5
සූදානම් කරගත් කප්වලට බැටර් මිශ්රණය දමාගන්න
පියවර 6
180°C උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 10-12ක් පමණ අවන් එකේ බේක් කරගන්න. මෙහිදී දාර හොඳින් සවි විය යුතු නමුත් මැද කොටස මෘදුව තිබිය යුතුය