Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

බේක් කරන ලද අන්නාසි පුඩිං

Rating

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

30 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

12

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID පොඩි ටින් 1ක්
  • පොඩිකරගත් ඉඟුරු බිස්කට් කෝප්පයක්
  • ගාගත් පොල් 200g
  • රටකජු 200g
  • රම් සාරය තේ හැඳි 2 1/2 පමණ
  • සාමාන්‍ය ප්‍රමාණයට කපාගත් අන්නාසි ගෙඩි 2ක්

පෝෂණ තොරතුරු

  • ශක්තිය : 347 kcal
  • කාබොහයිඩ්‍රේට් : 41 g
  • ප්‍රෝටීන් : 7.9 g
  • මේදය : 17.8 g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
ඉඟුරු බිස්කට්, පොල් හා රටකජු බඳුනකට දමා එකට මිශ්‍ර කරගන්න. වෙනම බඳුනකට MILKMAID සහ රම් දමා මිශ්‍ර කරගන්න.
පියවර 2
බටර් ගාගත් පෑන් එකකට අන්නාසි දමා ගන්න. ඒ මතට MILKMAID මිශ්‍රණයෙන් අඩක් පමණ දමාගන්න.
පියවර 3
දැන් පදම සාදාගත් මිශ්‍රණය මතට බිස්කට් කොටස්, පොල් සහ රටකජු මිශ්‍රණය දමාගන්න. දැන් ඒ මතට ඉතුරු වූ MILKMAID මිශ්‍රණය දමාගන්න.
පියවර 4
රත් වී බුබුළු දමන තෙක් මිනිත්තු 20-30ක් පමණ බේක් කරගන්න. මිශ්‍රණයේ මතුපිට කොටස වැඩිපුර දුඹුරු පැහැ ගැන්වෙන අයුරක් පෙනෙයි නම්, බේක් කරන කාලයෙන් අඩක් පමණ ෆොයිල් කොළයකින් වසා ගන්න.

පෝෂණ කරුණු

අන්නාසි විටමින් C සහ විටමින් B කම්ප්ලෙක්ස් හා පොටෑසියම් වැනි වෙනත් අත්‍යවශ්‍ය විටමින් හා ඛනිජ වර්ග සපිරි විශිෂ්ට ආහාරයකි.