Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

බටර්ස්කොච් ඩිලයිට්

Rating

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

0 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

10

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID පොඩි ටින් 1 ක්
  • සිසිල්කළ වතුර කෝප්ප 1 ½ ක්
  • බිත්තර(කහ මඳ වෙන්කරගන්න) 3ක්
  • වැනිලා එසන්ස් තේ හැඳි 1ක්
  • බැදගත් කජු මේස හැඳි 1ක්
  • ජෙලටින්

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
ගසාගත් බිත්තර කහ මඳ, MILKMAID සහ සිසිල් වතුර සමඟ මිශ්‍ර කරන්න. කැටි නොගැසෙන සේ හොඳින් හැඳි ගාමින් මඳ ගින්නේ පිසගන්න.
පියවර 2
උණුකරගත් බටර්වලට සීනි එක්කර ලා දුඹුරු පැහැ වනතුරු හැඳි නොගා පිසගන්න. රත් වූ මිශ්‍රණයට ගසාගත් බිත්තර, MILKMAID මිශ්‍රණය එකතු කර මඳ ගින්නේ පිසගන්න.
පියවර 3
උතුරන වතුර කෝප්ප ¼ ක ජෙලටින් දියකර මිශ්‍රණයට එකතු කරන්න. හොඳින් ගසාගත් බිත්තර සුදු මඳ ඊට දමා මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 4
සකස් කළ මිශ්‍රණය බඳුනකට වත්කර සෙට් වනතුරු ශීතකරණයේ තබා කජුවලින් සරසා ගන්න.