අපි ඒක හදමු
පියවර 1
පෑන් එකකට වතුර එකතු කර කරඳමුංගු හා ලුණු සමග බත් සහ පෙර පොඟවා ගත් හරිත ග්රෑම් එක් කරන්න.
පියවර 2
සියලු ජලය වාෂ්ප වී සහල් සහ මුං ඇට පිසින තෙක් මධ්යම තාපය මත උයන්න.
පියවර 3
ඊළඟට මිල්ක්මේඩ් ,හකුරු සහ ගිතෙල් එකතු කර එය හොඳින් මිශ්ර කර තවත් විනාඩි 2 සිට 3 දක්වා උයන්න.
පියවර 4
අවසාන වශයෙන්ල කජු සහ මුද්දරප්පලම් එකතු කර උණුසුම්ව කන්න.