අපි ඒක හදමු
පියවර 1
වියළි පළතුරු සහ රේසින්න් හැර ඉතිරි අමුද්රව්ය සියල්ල එකට දමා හොඳින් බීට් කරගන්න (වර්ණය වෙනස් වන තෙක්). ඉන්පසු වියළි පළතුරු සහ රේසින් දමා මිනිත්තුවක් පමණ නැවත මිශ්ර කරන්න
පියවර 2
බටර් තැවරූ බේකින් තැටිය මතට මිශ්රණය දමා 170°C උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 35ක් පමණ බේක් කරගන්න
පියවර 3
අයිසිං ෂුගර් යොදා මතුපිට සරසාගෙන නත්තල් සැරසිලිවලින් අලංකාර කරගන්න