අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සාගෝ පිසීම: සාගෝ වතුරෙන් එක් වරක් සෝදන්න.
පියවර 2
වතුර කෝප්ප 2ක් නටන තුරු රත්වෙන්නට හරින්න.
පියවර 3
සාගෝ එකතු කර විනිවිද පෙනෙන තෙක් (විනාඩි 10-15 පමණ) මද ගින්නේ පිසින්න.
පියවර 4
ඇලවීම වැළැක්වීමට නිතර කලවම් කරන්න. අවසන් වූ පසු, අතිරික්ත පිෂ්ඨය ඉවත් කිරීමට පෙරා සිසිල් වතුරෙන් සෝදන්න.
පියවර 5
තේ පිළියෙල කිරීම: වෙනම භාජනයක වතුර කෝප්ප 1/2ක් නටන තුරු රත්වෙන්නට හරින්න.
පියවර 6
තේ කොළ හෝ තේ බෑග් එකතු කර විනාඩි 2-3ක් (ඔබ කැමති තරම් ශක්තිමත්ව) තම්බන්න. තේ කොළ භාවිතා කරන්නේ නම් තේ පෙරන්න.
පියවර 7
සියල්ල එකතු කිරීම: වීදුරුවක හෝ කෝප්පයක පිසූ සාගෝ දමන්න. ඒ මත උණුසුම් තේ වත් කරන්න.
පියවර 8
Milkmaid මේස හැඳි 3-4ක් (ඔබ කැමති රස පදමට අනුව) එකතු කරන්න.
පියවර 9
පිළිගැන්වීම: හොඳින් මිශ්ර කර උණුසුම්ව හෝ සිසිල්ව (අවශ්ය නම් අයිස් එකතු කර) භුක්ති විඳින්න.