Buy Now

සාගෝ තේ

Rating
timer icon

15 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

7 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

3

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • සාගෝ (ටැපියෝකා ඇට) කෝප්ප 1/4
  • වතුර කෝප්ප 2
  • Milkmaid මේස හැඳි 3 සිට 4 දක්වා (රස පදමට අනුව)
  • තේ කොළ හෝ තේ කුඩු මේස හැඳි 1 (හෝ තේ බෑග් 1)

පෝෂණ තොරතුරු

  • Calories 333 Kcal
  • Carbohydrates 67.65g
  • Protein 4.65g
  • Fats 4.81g
  • Saturated Fats 2.88 g
  • Fiber 0.4g
  • Sodium 1.06mg
  • Calcium 9mg
  • Pottasium 46mg
  • Iron 0.62mg

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
සාගෝ පිසීම: සාගෝ වතුරෙන් එක් වරක් සෝදන්න.
පියවර 2
වතුර කෝප්ප 2ක් නටන තුරු රත්වෙන්නට හරින්න.
පියවර 3
සාගෝ එකතු කර විනිවිද පෙනෙන තෙක් (විනාඩි 10-15 පමණ) මද ගින්නේ පිසින්න.
පියවර 4
ඇලවීම වැළැක්වීමට නිතර කලවම් කරන්න. අවසන් වූ පසු, අතිරික්ත පිෂ්ඨය ඉවත් කිරීමට පෙරා සිසිල් වතුරෙන් සෝදන්න.
පියවර 5
තේ පිළියෙල කිරීම: වෙනම භාජනයක වතුර කෝප්ප 1/2ක් නටන තුරු රත්වෙන්නට හරින්න.
පියවර 6
තේ කොළ හෝ තේ බෑග් එකතු කර විනාඩි 2-3ක් (ඔබ කැමති තරම් ශක්තිමත්ව) තම්බන්න. තේ කොළ භාවිතා කරන්නේ නම් තේ පෙරන්න.
පියවර 7
සියල්ල එකතු කිරීම: වීදුරුවක හෝ කෝප්පයක පිසූ සාගෝ දමන්න. ඒ මත උණුසුම් තේ වත් කරන්න.
පියවර 8
Milkmaid මේස හැඳි 3-4ක් (ඔබ කැමති රස පදමට අනුව) එකතු කරන්න.
පියවර 9
පිළිගැන්වීම: හොඳින් මිශ්‍ර කර උණුසුම්ව හෝ සිසිල්ව (අවශ්‍ය නම් අයිස් එකතු කර) භුක්ති විඳින්න.

නිර්දේශිත වට්ටෝරු