අපි ඒක හදමු          
        
                  
            
              පියවර 1
            
            
              සාස්පානයක වතුර කෝප්ප 1ක් නටන්නට හරින්න.
            
           
                  
            
              පියවර 2
            
            
              නටන වතුරට කළු තේ කොළ හෝ තේ බෑග් එකතු කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 3
            
            
              ගින්න අඩු කර කහට ගතියෙන් වැඩි තේ ලබා ගැනීමට විනාඩි 5ක් පමණ තේ තම්බන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 4
            
            
              තේ කොළ හෝ තේ බෑග් ඉවත් කර පිළියෙල කළ තේ පසෙකින් තබන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 5
            
            
              කැරමල් සකස් කිරීම: වෙනම කුඩා සාස්පානයක, සම්පූර්ණ යොදය සහිත රසකළ උකුකිරි සහ කැරමල් සිරප් එකතු කරන්න. අඩු ගින්නේ, නිරන්තරයෙන් කලවම් කරමින් හොඳින් මිශ්ර වී උණුසුම් වන තෙක් රත් කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 6
            
            
              තේ සහ කැරමල් මිශ්රණය එකතු කිරීම: පිළියෙල කළ තේ කැරමල් මිශ්රණයට වත් කර කලවම් කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 7
            
            
              කිරි තේ කැරමල් මිශ්රණයට එකතු කර මිශ්රණය මෘදු සහ හොඳින් ඒකාබද්ධ වන තෙක් කලවම් කරන්න. 
            
           
                  
            
              පියවර 8
            
            
              පිළිගැන්වීම: උණුසුම් පානයක් සඳහා, කැරමල් කිරි තේ මග් එකකට වත් කර කල් ගත නොකර පිළිගන්වන්න.