අපි ඒක හදමු
පියවර 1
එනසාල් සමග වතුර රත් කරගන්න:
පියවර 2
කුඩා භාජනයක වතුර කෝප්ප 2ක් නටන තුරු රත් වෙන්නට හරින්න.
පියවර 3
තලාගත් එනසාල් එකතු කර සුවඳ නිදහස් වීමට විනාඩි 2-3ක් තම්බන්න.
පියවර 4
තේ එකතු කරන්න: භාජනයට කළු තේ කොළ හෝ තේ බෑග් එකතු කරන්න. තේ කහට වැඩි වෙන තෙක් තවත් විනාඩි 2-3ක් තම්බන්න.
පියවර 5
Milkmaid මේස හැඳි 3ක් එකතු කර කලවම් කරන්න.
පියවර 6
තවත් විනාඩි 1ක් තම්බන්න. (ඔබ වඩාත් ක්රීමි සහ මිහිරි රසයකට කැමති නම් තවත් ටිකක් එකතු කළ හැකිය.)
පියවර 7
පෙරාගෙන පිළිගැන්වීම: ලිප නිවා, තේ කෝප්පවලට පෙරා උණුසුම්ව භුක්ති විඳින්න.