අපි ඒක හදමු          
        
                  
            
              පියවර 1
            
            
              එනසාල් සමග වතුර රත් කරගන්න:
            
           
                  
            
              පියවර 2
            
            
              කුඩා භාජනයක වතුර කෝප්ප 2ක් නටන තුරු රත් වෙන්නට හරින්න.
            
           
                  
            
              පියවර 3
            
            
              තලාගත් එනසාල් එකතු කර සුවඳ නිදහස් වීමට විනාඩි 2-3ක් තම්බන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 4
            
            
              තේ එකතු කරන්න: භාජනයට කළු තේ කොළ හෝ තේ බෑග් එකතු කරන්න. තේ කහට වැඩි වෙන තෙක් තවත් විනාඩි 2-3ක් තම්බන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 5
            
            
              Milkmaid මේස හැඳි 3ක් එකතු කර කලවම් කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 6
            
            
              තවත් විනාඩි 1ක් තම්බන්න. (ඔබ වඩාත් ක්රීමි සහ මිහිරි රසයකට කැමති නම් තවත් ටිකක් එකතු කළ හැකිය.)
            
           
                  
            
              පියවර 7
            
            
              පෙරාගෙන පිළිගැන්වීම: ලිප නිවා, තේ කෝප්පවලට පෙරා උණුසුම්ව භුක්ති විඳින්න.