Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

චොක්ලට් මූස්

Rating

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

0 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

2

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID කුඩා ටින් 1
  • විප් ක්‍රීම් 1 1/2 කෝප්ප
  • වැනිලා තේ හැඳි 1
  • ජෙලටින් තේ හැඳි 2
  • උතුරන වතුර මේස හැදි 4
  • කිරි මිලිලීටර් 185
  • කැඩුණු අඳුරු චොකලට් ග්‍රෑම් 300 යි

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
විප් ක්‍රීම් මිනිත්තු 5-6 ක් හෝ එය ස්ථිර වන තෙක් ශීතකරණයේ සිසිල් කරන්න.
පියවර 2
විප්ඩ් ක්‍රීම් ප්‍රමාණයෙන් අඩක් මිල්ක්මේඩ් සහ වැනිලා සමඟ මිනිත්තු 1 ක් මිශ්ර කරන්න. ජෙලටින් උණු වතුරේ දියකර මිශ්‍රණයට නිරන්තරයෙන් මිශ්ර කරමින් සියල්ල ඒකාබද්ධ කරන්න.
පියවර 3
සාස්පාන් තුළ කිරි උණු කර තාපයෙන් ඉවත් කර කැඩුණු අඳුරු චොකලට් කෑලි එකතු කරන්න. කිරිවල චොකලට් දියවන තෙක් මිශ්ර කර ඉතිරි විප්ඩ් ක්‍රීම් ප්‍රමාණයට දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 4
මිල්ක්මෙඩ් මිශ්‍රණය චොකලට් මිශ්‍රණයට වත් කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 5
අවම වශයෙන් පැය 6 ක් ශීතකරණයේ තබා සිසිල් කරගන්න.