Buy Now

චොක්ලට් මූස්

Rating
timer icon

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

0 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

2

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID කුඩා ටින් 1
  • විප් ක්‍රීම් 1 1/2 කෝප්ප
  • වැනිලා තේ හැඳි 1
  • ජෙලටින් තේ හැඳි 2
  • උතුරන වතුර මේස හැදි 4
  • කිරි මිලිලීටර් 185
  • කැඩුණු අඳුරු චොකලට් ග්‍රෑම් 300 යි

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
විප් ක්‍රීම් මිනිත්තු 5-6 ක් හෝ එය ස්ථිර වන තෙක් ශීතකරණයේ සිසිල් කරන්න.
පියවර 2
විප්ඩ් ක්‍රීම් ප්‍රමාණයෙන් අඩක් මිල්ක්මේඩ් සහ වැනිලා සමඟ මිනිත්තු 1 ක් මිශ්ර කරන්න. ජෙලටින් උණු වතුරේ දියකර මිශ්‍රණයට නිරන්තරයෙන් මිශ්ර කරමින් සියල්ල ඒකාබද්ධ කරන්න.
පියවර 3
සාස්පාන් තුළ කිරි උණු කර තාපයෙන් ඉවත් කර කැඩුණු අඳුරු චොකලට් කෑලි එකතු කරන්න. කිරිවල චොකලට් දියවන තෙක් මිශ්ර කර ඉතිරි විප්ඩ් ක්‍රීම් ප්‍රමාණයට දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 4
මිල්ක්මෙඩ් මිශ්‍රණය චොකලට් මිශ්‍රණයට වත් කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 5
අවම වශයෙන් පැය 6 ක් ශීතකරණයේ තබා සිසිල් කරගන්න.

Sinali

A very good recipe & it was easy to make! I added some chocolate powder on top also

Prasad

Creamy n Delicious...

Sinali

It's a perfect dessert & a perfect recipe. Mine came out good!

Piumi

Excellent

Chamali

Yummy 😋

Charith

Yummy

Charith

Best Ever Nestlé Milkmaid

Dayathree

Like this recipe very much

Dasuli

Very Testy Drink

Amila

Woow

Amila

Amazing

Amila

Excellent

Amila

Excellent

Amila

Excellent

Amila

Excellent

නිර්දේශිත වට්ටෝරු