Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

චොකලට් කැරමල් පුඩිං

Rating

15 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

15 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

12

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • මිල්ක්මේඩ් ලොකු ටින් 1 (510g)
  • බිත්තර 8
  • වැනිලා එසන්ස් මේසහැඳි 2
  • ජලය (ටින්) 1 ½ (500ml)
  • කොකෝවා පවුඩර් මේසහැඳි 3
  • කැරමල් සඳහා
  • සීනි මේසහැඳි 6
  • ජලය මේසහැඳි 2

අපි ඒක හදමු

කැරමල් සඳහා
සීනි සමඟ ජලය මිශ්‍ර කර පෑන් එකකට දමා කැරමල් සකසා ගන්න. කැරමල් මිශ්‍රණය පුඩිං මෝල්ඩ් එකට දමා සවි වන තෙක් නිවෙන්නට හරින්න.
පියවර 1
මිල්ක්මේඩ් සහ ජලය බෝල් එකකට දමා දියාරු පදමකට එන තෙක් හැඳි ගාන්න
පියවර 2
කොකෝවා පවුඩර් සහ වැනිලා එසන්ස්, මිල්ක්මේඩ් මිශ්‍රණයට එක් කර කොකෝවා පවුඩර් හොඳින් මිශ්‍රණයට කාවදින තෙක් මිශ්‍ර කරන්න
පියවර 3
වෙනත් බඳුනක් ගෙන බිත්තර මද ටික මෘදු පදමක් එන තෙක් බීට් කරන්න
පියවර 4
සෙසු අමුද්‍රව්‍ය සමඟ බිත්තර හොඳින් මිශ්‍ර වන තෙක් හැඳි ගාන්න
පියවර 5
මිල්ක්මේඩ් මිශ්‍රණයට එකතු කරන්න
පියවර 6
අවසන් වශයෙන් මිශ්‍රණය පුඩිං මෝල්ඩ් එකට වත් කරගන්න
පියවර 7
සාස්පානෙන් භාගයක් ජලය පුරවන්න, පුඩිං මෝල්ඩ් එක එයට දමා විනාඩි 25-30 අතර කාලයක් වාෂ්ප කර ගන්න. එය සිසිල් කර පැය 3 ක් ශීතකරණයේ තබන්න.