අපි ඒක හදමු          
        
                  
            
              පියවර 1
            
            
              තේ පිළියෙල කිරීම: මධ්යම ප්රමාණයේ සාස්පානයක වතුර නටන්නට හරින්න.
            
           
                  
            
              පියවර 2
            
            
              නටන වතුරට කළු තේ කොළ එකතු කර තේ දිම කහට පැහැයක් ගන්නා තෙක් විනාඩි 2ක් පමණ තම්බන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 3
            
            
              කිරි එකතු කිරීම: පිළියෙල කළ තේ වලට සම්පූර්ණ යොදය සහිත රසකළ උකුකිරි (සහ භාවිතා කරන්නේ නම් ජීවානුහරණය කළ කිරි) කලවම් කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 4
            
            
              සාස්පාන සෙමින් කලවම් කරමින් තවත් විනාඩි 2ක් මිශ්රණය තම්බන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 5
            
            
              වැඩි උසකින් තේ වත්කිරීම: සාස්පානය ලිපෙන් ඉවත් කරන්න. ප්රවේශමෙන් තේ දෙවන භාජනයකට වත් කර, නැවත පළමු භාජනයට වත් කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 6
            
            
              පෙන සහිත මතුපිටක් සෑදීමට සෑම වතාවකම වැඩි උසකින් වත් කරමින් මෙම ක්රියාවලිය කිහිප වතාවක් පුනරාවර්තනය කරන්න.
            
           
                  
            
              පියවර 7
            
            
              මෙම තාක්ෂණය නිසා තේ වාතයට නිරාවරණය වී, ක්රීමි සහ පෙන සහිත ගතියක් ලබා දෙයි.
            
           
                  
            
              පියවර 8
            
            
              පිළිගැන්වීම: මෙලෙස වත් කළ තේ,  කෝප්පවලට වත් කර වහාම පිළිගන්වන්න.