අපි ඒක හදමු
පියවර 1
තේ පිළියෙල කිරීම: මධ්යම ප්රමාණයේ සාස්පානයක වතුර නටන්නට හරින්න.
පියවර 2
නටන වතුරට කළු තේ කොළ එකතු කර තේ දිම කහට පැහැයක් ගන්නා තෙක් විනාඩි 2ක් පමණ තම්බන්න.
පියවර 3
කිරි එකතු කිරීම: පිළියෙල කළ තේ වලට සම්පූර්ණ යොදය සහිත රසකළ උකුකිරි (සහ භාවිතා කරන්නේ නම් ජීවානුහරණය කළ කිරි) කලවම් කරන්න.
පියවර 4
සාස්පාන සෙමින් කලවම් කරමින් තවත් විනාඩි 2ක් මිශ්රණය තම්බන්න.
පියවර 5
වැඩි උසකින් තේ වත්කිරීම: සාස්පානය ලිපෙන් ඉවත් කරන්න. ප්රවේශමෙන් තේ දෙවන භාජනයකට වත් කර, නැවත පළමු භාජනයට වත් කරන්න.
පියවර 6
පෙන සහිත මතුපිටක් සෑදීමට සෑම වතාවකම වැඩි උසකින් වත් කරමින් මෙම ක්රියාවලිය කිහිප වතාවක් පුනරාවර්තනය කරන්න.
පියවර 7
මෙම තාක්ෂණය නිසා තේ වාතයට නිරාවරණය වී, ක්රීමි සහ පෙන සහිත ගතියක් ලබා දෙයි.
පියවර 8
පිළිගැන්වීම: මෙලෙස වත් කළ තේ, කෝප්පවලට වත් කර වහාම පිළිගන්වන්න.