ඔබේ අවන් එක නිවැරදි උෂ්ණත්වයට සකසා නොමැති නම්, හෝ ඔබ කේක් එක ප්රමාණවත් කාලයක් බේක් කර නොමැති නම්, ඔබේ කේක් එක මැද අමු බව ඔබට පෙනී යා හැක. ඔබේ කේක් එක බේක් වී අවසන් නම්, කේක් එකේ මැදට කෙළින්ම ටූත්පික් එකක් ඇතුල් කර එය පිරිසිදුව පිටතට පැමිණේදැයි ඔබට පරීක්ෂා කළ හැක. ගුලාබ් ජමුන් සකස් කිරීමේදී බේකින් පවුඩර් භාවිතා කළ හැකිය
ගුලාබ් ජමුන් පිළියෙළ කිරීමේදී ඔබට කිරි පිටි සමඟ පාන් පිටි ස්වල්පයක් භාවිතා කළ හැකිය
ගුලාබ් ජමුන් සකස් කිරීමේදී ඔබට ලෙමන් පෙති 2 ක් භාවිතා කළ හැකිය