drip
bestweb award

MILKMAID බැනෝෆී පයි

සම්පූර්ණ කාලය
20 මිනිත්තු
සැකසීමට ගතවන කාලය 20 මිනිත්තු
සංග්‍රහ කිරීම 12
icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
ක්‍රස්ට් එක සඳහා:
කුඩු කර ගත් බිස්කට්
කෝප්ප 2ක්
මෘදු කර ගත් බටර්
මේස හැඳි 6ක්
පිරවුම සඳහා:
MILKMAID
පොඩි ටින් 1ක්
බටර්
කෝප්ප 3/4ක්
දුඹුරු සීනි
150g
ලොකු කෙසෙල් ගෙඩි
3ක්
MILKMAID Choco Topping
කෝප්ප 1/2ක්
ශීත කළ හෙවි ක්‍රීම්
කෝප්ප 2ක්
icon සාදන ආකාරය

පියවර 1

ක්‍රස්ට් එක සඳහා: අවන් එක 160°C උෂ්ණත්වයට කලින් ම රත් කරන්න. මධ්‍යම ප්‍රමාණයේ බඳුනක් ගෙන කුඩු කර ගත් බිස්කට් සහ මෘදු කර ගත් බටර් දමා සාදා ගත් මිශ්‍රණය අඟල් 9ක් පමණ වන පයි ට්‍රේ එකක අඩියට දමා හොඳින් තද කරන්න. ගෝල්ඩන් බ්‍රවුන් වර්ණය එන තුරු විනාඩි 10ක් බේක් කරන්න.

පියවර 2

පිරවුම සඳහා: විශාල පෑන් එකක මෘදු කර ගත් බටර් සීනි 130ට දමා රත් කරමින් හොඳින් හැඳි ගාන්න. MILKMAID එකතු කර තවත් හොඳින් හැඳි ගාන්න. දැන් මිශ්‍රණය දුඹුරු පැහැ වෙමින් හොඳින් උතුරයි. ලිපෙන් බා ගැනීමට පෙර විනාඩියක් පමණ මිශ්‍රණය උතුරන්න දෙන්න. සාදා ගත් කැරමල් එක කලින් සිසිල් කර ගත් ක්‍රස්ට් එක උඩින් දමා සිසිල් වීමට හෝ සෙට් වන තුරු පැයක් පමණ තබන්න.

පියවර 3

අඟල් 1/4 ප්‍රමාණයට කෙසෙල් ගෙඩි ලෙලි හැර කපා ගෙන ඒවා මතුපිටට අතුරන්න. විශාල සීත බඳුනකට හෙවි ක්‍රීම් සහ ඉතිරි වූ දුඹුරු සීනි එකතු කර පෙණ එන තුරු හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න. දැන් පයි එකේ හැම තැන ම සාදා ගත් ක්‍රීම් එක සමානව අතුරන්න. MILKMAID Choco Topping එක දමා පිහියක් ආධාරයෙන් රැලි රැලි නැගෙන සේ ක්‍රීම් එක උඩ අතුරන්න.

icon