අපි ඒක හදමු
පියවර 1
විදුලි මිශ්රකයක් යොදා ගෙන බටර්, සීනි, වැනිලා හා ලුණු බීට් කරන්න.
පියවර 2
බටර් මිශ්රණයට පිටි මිශ්ර කර මෙළෙක් තලපයක් සාදා ගන්න. අඟල් 9 ටාට් තැටියකට දමා තද කර මිනිත්තු 30ක් ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 1
සීනි, බිත්තර, දොඩම් පොතු, දොඩම් යුෂ හා පිටි යන ද්රව්ය භාජනයකට දමා මෘදු පෙණ නගින තෙක් බීට් කරන්න
පියවර 2
දොඩම්වලින් සාදා ගත් පිරවුම් ද්රව්යය කලින් සාදා ගත් ටාට් කවරය තුළට වක්කරන්න. කල්තියා උදුන 175°C උෂ්ණත්වයේ රත් කර පිරවුම ඝන වන තෙක් මිනිත්තු 20ක් පමණ බේක් කරන්න.
පියවර 3
සම්පූර්ණයෙන්ම නිවෙන්නට හැර ශීතකරණයේ තබා සංග්රහ කරන්න.