අපි ඒක හදමු
පියවර 1
MILKMAID, කුකින් ක්රීම්, කොකෝවා පවුඩර් සහ වැනිලා එකට එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න. විනාඩි 10-15ක් පමණ සිසිල් වීමට පසෙකින් තබන්න.
පියවර 2
මිශ්රණය පොප්සිකල් මෝල්ඩ්වලට දමා පොප්සිකල් ස්ටික් ගසන්න.
පියවර 3
ගල් වන තුරු පැය 4ක් හෝ ඊට වැඩි කාලයක් ශීතකරණයේ තබන්න.
පිළිගැන්වීමේ උපදෙස්: පිළිගැන්වීමට පෙර වැඩිපුර චොකලට් රසක් ලබා ගැනීමට MILKMAID Choco Topping උඩින් දමන්න.