Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

මිල්ක්මේඩ් සෝල්ටඩ් කැරමල් චොකලට් කේක්

Rating
timer icon

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

45 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

4

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • චොකලට් කේක් සඳහා
  • මිල්ක්මේඩ් 50g
  • පිටි 210g හෝ කෝප්ප 1 ½
  • කොකෝ පවුඩර් 40g හෝ කෝප්ප ¼
  • සීනි 230g හෝ කෝප්ප 1
  • බටර් 250g හෝ කෝප්ප 1 ¼
  • බිත්තර 4
  • බේකිං පවුඩර් මේසහැඳි 1 ½
  • ජලය 25ml හෝ මේසහැඳි 2
  • චොකලට් අයිසින් සඳහා
  • බටර් 200g හෝ කෝප්ප 1
  • අයිසින් ෂුගර් 450g හෝ කෝප්ප 3 ½
  • රස පදමට කොකෝ පවුඩර්
  • සෝල්ටඩ් කැරමල් සඳහා
  • මිල්ක්මේඩ් පොඩි ටින් 1 (390g)
  • කිරි 50ml හෝ කෝප්ප ¼
  • ලුණු රස පදමට

අපි ඒක හදමු

චොක්ලට් කේක්
පියවර 1
බටර් සහ සීනි විශාල බඳුනකට දමා සැහැල්ලු, සුමට පදමකට එනතෙක් බීට් කරගන්න
පියවර 2
වරකට එක බැගින් බිත්තර එකින් එක එකතු කරමින් මිශ්‍ර කරගන්න
පියවර 3
තෙත අමුද්‍රව්‍ය එකතු කිරීමට පෙර පිටි, බේකිං පවුඩර්, බේකිං සෝඩා සහ කොකෝ පවුඩර් එකට එක්කර දෙතුන් වරක් හලාගන්න
පියවර 4
වියළි අමුද්‍රව්‍ය කොටස් දෙකකට වෙන්කර තෙත බැටර් මිශ්‍රණයට දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න
පියවර 5
මිල්ක්මේඩ් 50g සහ ජලය 25ml වෙනම බඳුනක මිශ්‍ර කරගෙන එය කේක් බැටර් එකට එකතු කරන්න
පියවර 6
කේක් බැටර් එක බේකිං තැටියකට (අඟල් 8-9 රවුම් හෝ 8x8 චතුරශ්‍රාකාර) වත්කර, හැන්දක් හෝ පැතලි හැන්දක ආධාරයෙන් මතුපිට සමතල ආකාරයෙන් සකසා ගන්න
පියවර 7
අවන් එක රත් වෙන්නට තබා 1700C - 1800C උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 40-45ක් පමණ බේක් කරගන්න. පදම පරික්ෂා කිරීමට ටූත්පික් එකක් මිශ්‍රණයට ඇතුල් කර නොඇලෙන පදමට පැමිණ තිබේදැයි බලන්න
සෝල්ටඩ් කැරමල්
පියවර 1
විවෘත නොකළ මිල්ක්මේඩ් 390g ටින් එකක ලේබලය ඉවත් කරන්න
පියවර 2
අත්පිස්නාවක් පෑන් එකක අඩියට තබා ටින් එක ඒ මත තබන්න. ටින් එක වැසෙන තෙක් පෑන් එක ජලයෙන් පුරවන්න
පියවර 3
ජලය උණුකර පැය 2-3ක් මද ගින්නේ රත්කර ගන්න
පියවර 4
ප්‍රවේශමෙන් උණු ජලය ඉවත් කරගන්න. විවෘත කිරීමට පෙර පැය කිහිපයක් සිසිල් වෙන්නට හරින්න
පියවර 5
කැරමල් එක විශාල බඳුනකට දමාගෙන, කිරි 50ml එකතු කර සුමට පදමක් එනතෙක් මිශ්‍ර කරගන්න
පියවර 6
අවශ්‍ය පරිදි ලුණු ස්වල්පයක් එකතු කරන්න
චොක්ලට් අයිසින්
පියවර 1
බටර් සහ අයිසින් ෂුගර් එකට දමා සැහැල්ලු සුමට ක්‍රීම් මිශ්‍රණයක් සැකසෙන තෙක් මිශ්‍ර කරන්න
පියවර 2
මිශ්‍රණයට කොකෝ පවුඩර් එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර වන තෙක් බීට් කරගන්න
පියවර 3
සෝල්ටඩ් කැරමල් සෝස් ස්වල්පයක් චොක්ලට් අයිසින් මිශ්‍රණයට එකතු කර අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට සකසා ගන්න
කේක් එක සකසා ගැනීම
පියවර 1
පිහි තලයක ආධාරයෙන් කේක් එක ලේයර් දෙකකට වෙන් කරගන්න
පියවර 2
එක් ලේයරයක් ආධාරකයක් මත තබාගන්න
පියවර 3
සීනි සිරප් එකකින් ලේයරය තෙත් කරගන්න (අවශ්‍ය නම් පමණක්)
පියවර 4
චොක්ලට් අයිසින් කේක් ලේයරය මත තවරා සිහින් සෝල්ටඩ් කැරමල් ලේයරයක් යොදන්න
පියවර 5
දෙවැනි කේක් ලේයරය ඒ මත තබා කුඩා පිහියක ආධාරයෙන් ඉතිරි චොක්ලට් අයිසින් ඒ මත තවරා ගන්න
කේක් එක උඩට සෝල්ටඩ් කැරමල් යොදා පිළිගන්වන්න

Nuha

Yummy chocolate cake made with milkmaid❤️

Roshanki

Easy to Cook.

Amanga

Excellent

Omalka

A Super magical recipe...❤️

Taniya

Excellent best product yummy

Taniya

Super

Taniya

Super yummy

Taniya

Best

Taniya

Best

Taniya

Best

Taniya

Best product

Taniya

Best product

Taniya

Best

Taniya

Best

Taniya

Best

නිර්දේශිත වට්ටෝරු