Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

මිල්ක්මේඩ් ට්‍රෙස් ලෙචස්

Rating
timer icon

75 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

0 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

10

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • කේක් පදනම:
  • පිටි කෝප්ප 1 ½
  • බේකින් පවුඩර් 1 තේ හැන්දක්
  • ලුණු රහිත බටර් කෝප්ප ½
  • සුදු සීනි කෝප්ප 1යි
  • බිත්තර 5
  • වැනිලා තේ හැඳි 1/2යි
  • කිරි මිශ්‍රණය සඳහා:
  • කිරි කෝප්ප 2යි
  • මිල්ක්මේඩ් ග්‍රෑම් 510 ( රු.310) ටින් 1යි
  • වාෂ්පීකෘත කිරි ටින් 1යි
  • ඝන විපින් ක්‍රීම් කෝප්ප 1 1/2යි
  • සුදු සීනි කෝප්ප 1යි
  • වැනිලා තේ හැඳි 1යි

අපි ඒක හදමු

කේක් එක සඳහා:
පියවර 1
සෙන්ටිග්‍රේඩ් 175 (ෆැරන්හයිට් 350) ට උදුන පෙර රත් කරන්න. අඟල් 9 X 13 බේකින් පෑන් එකක් බටර් සහ පිටි සමඟ ග්‍රීස් කර පසෙකින් තබන්න.
පියවර 2
බටර් සහ සීනි කෝප්ප 1 එකට සුදුමැලි වන තුරු මිශ්ර කරන්න. කොටස් දෙකකින් බිත්තර එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න, ඉන්පසු වැනිලා සාරය තේ හැන්ද එකතු කරන්න.
පියවර 3
පිටි සහ බේකින් කුඩු එකට දමා පසෙකට දමන්න.
පියවර 4
බටර් මිශ්‍රණයට පිටි මිශ්‍රණය වරකට හැදි 2 ක් එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කර, සකස් කළ බේකින් පෑන් තුළට වක් කරන්න.
පියවර 5
කේක් එක සෙන්ටිග්‍රේඩ් අංශක 175 (ෆැරන්හයිට් අංශක 350 ) දී විනාඩි 30 ක් පුළුස්සන්න. බේක් කළ පසු කේක් එක සිසිල් කිරීම සඳහා පසෙකට තබා ගන්න, ඉඳහිට දෙබලකින් කේක් එක සිදුරු කරන්න.
කිරි පදනම සඳහා:
පියවර 1
කිරි, මිල්ක්මේඩ් සහ වාෂ්පීකෘත කිරි හොඳින් මිශ්‍රකර කේක් එක මතට වත්කරගන්න.
පියවර 2
ගණකමින් යුත් විප් ක්‍රීම් කෝප්පය සහ සීනි කෝප්ප 1 ක් සහ වැනිලා තේ හැන්දක එක් කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න. කේක් එක උඩින් විප්ඩ් ක්‍රීම් විහිදුවා සේවය කිරීමට පෙර හොඳින් ශීතකරණයේ තබන්න.

Wimalasena

Really good recipe.. everyone loved the cake

Prasad

this is a hit...! very much delicious...MUST TRY RECIPE

Shakira

yummy ..wonderful ?

නිර්දේශිත වට්ටෝරු