අපි ඒක හදමු
පියවර 1
පිටි, කොකෝවා පවුඩර්, බේකින් පවුඩර්, MILKMAID සහ වතුර මික්ස්චර් බඳුනකට දමා ඒවා හොඳින් මිශ්ර වන තෙක් විදුලි මික්ස්චරයකින් මිනිත්තු 3ක් පමණ මිශ්ර කරන්න.
පියවර 2
තෙල්, බිත්තර සහ වැනිලා වෙනත් මික්ස්චර් බඳුනකට දමා මිනිත්තු 4-5ක් පමණ මිශ්ර කර ගන්න. මෙම මිශ්රණය කලින් සකසා ගත් මිශ්රණය මතට ටිකෙන් ටික වත් කරන්න.
පියවර 3
චොක්ලට් කැබලි එක් කර හොඳින් දිය වන තුරු නැවතත් මිශ්ර කරන්න.
පියවර 4
හැන්දකින් මිශ්රණය මෆින් කෝප්පවලට වක්කර 190°C උෂ්ණත්වයේ මිනිත්තු 20ක් බේක් කර ගන්න.
පෝෂණ කරුණු
ඩාක් චොකලට්වල ඔබගේ ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය සහ රෝග වැළැක්වීමේ හැකියාව වැඩි දියුණු කර ගැනීමට අත්යවශ්ය වන ප්රතිඔක්සිකාරක අඩංගු වේ. එහෙත් ඔබ අනුභව කරන ප්රමාණය ගැන සැලකිලිමත් වීමට මතක තබා ගන්න!