අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බේකින් තැටියේ බටර් තවරන්න. පෙණ නගින තෙක් බිත්තර කහ මද බීට් කරන්න. MILKMAID, ඉරිඟු පිටි සහ ලෙමන් යුෂ එක් කරමින් නැවත නවතත් හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 2
කැටි ගතිය ඇති වන තෙක් බිත්තර සුදු මද බීට් කරන්න. කැටි ගැහුණු බිත්තර සුදු මද MILKMAID මිශ්රණයට එක් කරන්න.
පියවර 3
බේකින් තැටියේ පතුලට විස්කෝතු කුඩු දමා තද කර ඒ මතට මිශ්රණය වත් කරන්න. 180Cක් උෂ්ණත්වයේ මිනිත්තු 30-40ක් බේක් කර ගන්න.
පියවර 4
උණුවෙන් ම සංග්රහ කරන්න.
පෝෂණ කරුණු
නීරෝගී, සමබර ආහාර වේලක තිබිය යුතු විටමින් හා ඛනිජ වර්ග බොහොමයක් බිත්තරවල අඩංගු වේ. බිත්තර විශිෂ්ට ප්රෝටීන් මූලාශ්රයක් ද වේ.