Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

අන්නාසි අප්සයිඩ් ඩවුන් කේක්

Rating

25 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

45 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

10

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • MILKMAID 390g
  • බටර් 150g
  • බේකින් සෝඩා තේ හැදි ½
  • බේකින් පවුඩර් තේ හැදි ½
  • පාන් පිටි 200 g
  • සීනි මේස හැඳි 3
  • කෝන් පිටි මේස හැඳි 1
  • වැනිලා මේස හැඳි 2
  • වතුර 100 ml
  • අන්නාසි පෙති 6
  • රෙඩ් චෙරි 6
  • කැරමල්
  • බටර් 50 g
  • සීනි 150 g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
රයිස් කුකර් පෑන්හි තෙල් ආලේප කර එහි දාර පාච්මන්ට් කඩදාසිවලින් ඔතන්න. අන්නාසි පෙති සහ චෙරි පතුලට දමන්න.
පියවර 2
සීනි සහ බටර් උණු කොට දුඹුරු පැහැ වන තුරු පෑන් එකක රත් කරන්න. මෙම උණුසුම් කැරමල්අන්නාසි පෙතිවලට වත්කර පසෙකින් තබන්න.
පියවර 3
බටර්/මාගරින් ක්‍රීම් වන තෙක් බීට් කරන්න (කාමර උෂ්ණත්වයේ )
පියවර 4
බටර් මිශ්‍රණයට මිල්ක්මේඩ් එකතු කර, අතින් ක්‍රියාත්මක කරන බීටරයක් භාවිත කරමින් සෙමින් පටන්ගෙන මධ්‍යම වේගයක් දක්වා මිශ්‍රණය බීට් කරන්න. මිශ්‍රණය කැට රහිත ක්‍රීම් ගතියක් වන තුරු බීට් කළ ය ුතුයි.
පියවර 5
වැනිලා තේ හැදි 1ක් එකතු කර තප්පර 30 සිට විනාඩියක් දක්වා තවදුරටත් බීට් කරන්න.
පියවර 6
පිටි, අයිසිං සිනි, ඉරිගු පිටි. බේකින් පවුඩර් සහ බේකින් සෝඩා එකට එකතු කරන්න.
පියවර 7
ඉහත වියලි මිශ්‍රණය කුඩා කොටස් වශයෙන් ගෙන වතුර ස්වල්පයක් සමග මිල්ක්මෙඩ් මිශ්‍රණයට එකතුකර එකතු කිරීමට ප්‍රමාණවත් පරිදි මිශ්‍ර කරන්න.මිශ්‍රණයේ අවසාන තත්වය බටර් කේක් හෝ පවුන්ඩ් කේක් තත්වයේ තිබිය යුතුයි .
පියවර 8
රයිස් කුකර් පෑන්හි ඇත ි අන්නාසි පෙති මත එම මිශ්‍රණය වත් කර රයිස් කුකර් එක පැය 1 සිට 1.5ක් දක ්වා කේක් එක සැකසෙන තුරු රත් කරන්න.
පියවර 9
රයිස් කුකර් එකෙන් ඉවත් කර පිහියකින් කේක් එක දෙපස බුරුල් කර වහාම පිගානකට හරවා දමන්න.