Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Buy Now

මිල්ක්මේඩ් යූල් ලොග්

Rating
timer icon

10 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

15 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

15

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • කේක් එක සඳහා:
  • බිත්තර 4
  • සීනි 200g
  • මිල්ක්මේඩ් 390g
  • පිටි 200g
  • බේකිං සෝඩා මේසහැඳි ¼
  • වැනිලා මේසහැඳි 1
  • කොකෝවා පවුඩර් මේසහැඳි 2
  • පිරවීමට අවශ්‍ය මිශ්‍රණය සඳහා:
  • බටර් 150g
  • අයිසිං ෂුගර් 500g
  • කොකෝවා පවුඩර් මේසහැඳි 4
  • මිල්ක්මේඩ් මේසහැඳි 2
  • වැනිලා මේසහැඳි 1

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
බිත්තර උකු පදමකට එන තෙක් හොඳින් බීට් කරගන්න
පියවර 2
සීනි, මිල්ක්මේඩ් සහ වැනිලා ද එකතු කර හොඳින් බීට් කරගන්න
පියවර 3
වෙනත් බඳුනක, පිටි, කොකෝවා පවුඩර් සහ බේකිං සෝඩා මිශ්‍ර කරගෙන, මෙම වියළි අමුද්‍රව්‍ය බිත්තර මිශ්‍රණයට එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න
පියවර 4
බටර් තවරා ගත් තැටිය මතට මිශ්‍රණය දමාගන්න
පියවර 5
කේක් එක හොඳින් බේක් වන තෙක් මිනිත්තු 15ක් පමණ 190°C උෂ්ණත්වයෙන් පිසගන්න
පියවර 6
අවන් එකෙන් ඉවත් කරගෙන අයිසිං ෂුගර්වලින් සරසා ගන්න
පියවර 7
උණුසුම්ව තිබියදීම කේක් එක රෝල් කරගන්න. මේ අතරතුර ඇතුළත පිරවීම සඳහා අවශ්‍ය මිශ්‍රණය සකසා ගන්න
ඇතුළත පිරවීම සඳහා මිශ්‍රණය:
පියවර 1
බටර් හොඳින් මෘදු වන තෙක් බීට් කරගන්න
පියවර 2
අයිසිං ෂුගර්, කොකෝවා පවුඩර්, මිල්ක්මේඩ් සහ වැනිලා එකතු කරමින් දිගටම බීට් කරන්න
පියවර 3
කේක් එක ඔයිල් පේපරයක් මතට මාරු කර සමාන අයුරින් මිශ්‍රණය තවරා ගන්න
පියවර 4
වාටි හොඳින් තදවන සේ නැවතත් කේක් එක රෝල් කරගන්න. කේක් එක සවිවන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න
පියවර 5
සවි වූ පසු සම්පූර්ණ කේක් එක අයිසිං ෂුගර්වලින් ආවරණය කරන්න
පියවර 6
ගෑරුප්පුවක ආධාරයෙන් අයිසිං ෂුගර් දැවටුම මත ගසක කඳක් මෙන් ඉරි රටා ඇඳ ගන්න
පියවර 7
අයිසිං ෂුගර් සහ සැරසිලි අමුද්‍රව්‍ය හෝ වෙනත් නත්තල් සැරසිලි යොදා කේක් එක සරසා ගන්න
පියවර 8
ශීතකරණයේ තබා පිළිගන්වන්න

Shashikani

Looks delicious

upali

good recipe

Nethmi

Tasty

Prasad

Didn't turn up well with MILKMAID...

නිර්දේශිත වට්ටෝරු